Villahemförsäkring logo
Villahemförsäkring bakgrund

Hedvig villaförsäkring


För dig som letar efter en bra villaförsäkring till din bostad så är Hedvig ett fenomenalt val att överväga.

Hedvig villaförsäkring kortfattat

Fullständigt skydd för ditt hem och din familj med personlig service vid både stora och små skador. Drulle ingår alltid för extra trygghet. Få hjälp med allt från brand- och vattenskador till skadedjur. Hedvig ger dig det skydd du behöver och förenklar försäkringshanteringen i en smidig app.

  • Hedvig villaförsäkring

Villahemförsäkring

Med Hedvig får du en modern villaförsäkring som ger dig trygghet och personlig service vid både stora och små skador. Brand, vattenskador och angrepp från skadedjur är bara några exempel på det omfattande skyddet som ingår.

Hedvig erbjuder även fördelen av en fullvärdesförsäkring, vilket innebär att om din villa skulle totalförstöras vid en olycka, ersätter de dig med en likadan eller motsvarande villa. Du kan hantera allt som rör din villaförsäkring smidigt genom Hedvig-appen, utan pappersarbete och telefonköer. Anmäl skador med ett klick och få snabb hjälp av deras erfarna serviceteam via chatt eller telefon.

En annan fördel med Hedvig är att de inkluderar drulle i sin villaförsäkring. Det betyder att du får ersättning när du råkar ha sönder dina ägodelar genom en plötslig och oförutsedd händelse, som att spilla kaffe på din dator eller tappa din mobil i marken. Med Hedvig får du ett omfattande och bekymmersfritt skydd för ditt villahem.

Skaffa villaförsäkring hos Hedvig

Så skaffar du villaförsäkring hos Hedvig

Se ditt pris

Ange uppgifter om dig och ditt hem på Hedvigs hemsida för att se pris.

Villkor

Läs igenom villkoren noga så du förstår vad som täcks av villaförsäkringen.

Startdatum

Välj om du vill att försäkringen börjar gälla direkt eller längre fram.

Omdöme

Villahemförsäkring bakgrund
Intresserad av Hedvig?

Se ditt pris