Villahemförsäkring logo
Villahemförsäkring bakgrund

ICA villaförsäkring


För dig som letar efter en bra villaförsäkring till din bostad så är ICA Försäkring ett fenomenalt val att överväga.

ICA Försäkring villaförsäkring kortfattat

ICA villaförsäkring ger dig totalt skydd för ditt hem och dess tillhörande byggnader, tillsammans med omfattande förmåner och försäkringsskydd för dina ägodelar. Med 60 dagars reseskydd, ersättning för cykel och bonusar på ICA-försäkringskostnaden, är det det perfekta valet för trygghet och förmåner i ett paket.

  • ICA Försäkring villaförsäkring

Villahemförsäkring

Med en ICA villaförsäkring får du en omfattande försäkring som skyddar ditt hus, tomten och andra byggnader som garage och växthus. Dessutom ingår ett starkt hemförsäkringsskydd för dina ägodelar och personlig trygghet.

ICA Försäkring erbjuder en mängd fördelar för dig som väljer deras villaförsäkring. Du får bland annat 60 dagars reseskydd för dina resor, upp till 5 000 kr i presentkort på ICA om kylen eller frysen går sönder, samt upp till 50 000 kr i ersättning för cykel. Dessutom kan du dra nytta av ersättning för utebliven elproduktion och en extra ICA-bonus på hela försäkringskostnaden om du är en stammis på ICA.

En ICA villaförsäkring ger dig trygghet i vetskapen om att både ditt hus och dina ägodelar är i säkra händer. Med det bästa grundskyddet jämfört med andra husförsäkringar enligt Konsumenternas Försäkringsbyrå, samt inkluderat Allrisk-skydd för både lösöre och byggnad, kan du vara säker på att du får ett kvalitativt skydd för ditt hem. Välj ICA villaförsäkring och maximera både skyddet och förmånerna för ditt hem.

Skaffa villaförsäkring hos ICA Försäkring

Så skaffar du villaförsäkring hos ICA Försäkring

Se ditt pris

Ange uppgifter om dig och ditt hem på ICA Försäkrings hemsida för att se pris.

Villkor

Läs igenom villkoren noga så du förstår vad som täcks av villaförsäkringen.

Startdatum

Välj om du vill att försäkringen börjar gälla direkt eller längre fram.

Omdöme

Villahemförsäkring bakgrund
Intresserad av ICA Försäkring?

Se ditt pris